Arve Tellefsen til Glogerfestspillene
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Arve Tellefsen 450x450Glogerfestspillene 2019 nærmer januar seg med stormskritt. Programboken skal være klar til programfesten i slutten av oktober, men vi kan allerede nå røpe at Norges mest anerkjente og folkekjære musikere kommer til Kongsberg i januar.

Arve Tellefsen har tatt den klassiske musikken inn på folkelige arenaer, og åpnet nye dører for denne genren. Han er en markant skikkelse i norsk musikkliv, og hans evne til å fengsle og kommunisere med sitt publikum har gjort han til en av verdens fremste fiolinister. Tellefsen har gjestet Glogerfestspillene tidligere, men det er mange år siden nå.

Hedersgjest på «Klassisk fra A-Å»

Under «Klassisk fra A-Å» i Kongsberg kirke vil Arve Tellefsen være hedersgjest. Glogerfestspillenes tema «Det søkende mennesket» vil danne bakgrunnen når vi får høre om hans reise i et liv med musikken, og, ikke minst, få oppleve hans varme og vibrerende tone. I tillegg til Arve Tellefsen vil flere festspillartister delta på konserten og fremføre hans musikkønsker. 

Like god på ski som på fiolin?

Det mange ikke vet, er at han er nesten like god på ski som på fiolin. Dagen etter konserten i Kongsberg reiser han til Italia for å gå  Marcialonga for tredje gang. Glogefestspillene og Kongsberg ikledd sin fineste vinterdrakt skal derfor sørge for å gi han en varm og god oppvarming til det 70 km lange skiløpet.

Bestillknapp

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px