MiniGloger
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Artikkelbilde MiniGloger 2018MiniGloger er Glogerfestspillenes egen festival for barna. Festivalen arrangeres lørdag 28. januar på KRONA, og hele bygget vil yre av musikk, latter, spenning og lek.

MiniGloger starter kl. 12.00 med en rundtur på KRONA som viser barna hvor de ulike aktivitetene er befinner seg i bygget. Underveis blir det noen overraskelser! I løpet av dagen holder stjerneskuddene på Young Artist Gloger Academy (YAGA) og Det Norske Jentekor konserter for barna i Sølvsalen, vi kårer vinneren av årets Glogerfestspilldikt og arrangerer kunstutstilling. Det blir danseforestilling med Studio3 i Musikkteateret, Sirkusskole i Vitensenteret, lesestund og ordleker på biblioteket og du får muligheten til å lære litt om ulike instrumenter, hvordan de er laget, hvordan de lager lyd, hvordan de høres ut og hvordan du spiller på de ulike instrumentene. Plutselig Sirkus, som har hatt workshops for barna gjennom dagen, avslutter MiniGloger med sin forestilling "Indigos forunderlige verden".

Haspa Cafe på KRONA vil være åpen under MiniGloger med et tilbud tilpasset barnefamilier; kaker, kaffe og enkel salatbuffet m.m.

Klikk for mer informasjon om programmet under MiniGloger 2018

Klikk for program til print (pdf)

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px