Topptur til bunnlinja
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Bunnlinja 450x450Det er bunnlinja som gjelder har vi blitt fortalt. Men hvor er den, egentlig? Under festspillpuben i Smeltehytta fredag under Glogerfestspillene får du oppleve suksessduoen Brøløy i den kritikerroste forestillingen «En topptur til bunnlinja». Forestillingen omhandler bunnlinja, ikke i et økonomisk perspektiv, men i et livsperspektiv og har i flere omganger har gått for fulle hus på Trøndelag teater.

Molteloven og forvaltningsansvar

År etter år er det noen som sliter med bunnlinja. I den fabulerende og grenseløse forestillingen tar Meløy publikum med på en vandring sammen med hennes aldrende far på Meløya. De dagligdagse problemstillingene hun henter frem er noe de fleste kjenner seg igjen i. Her tar hun en storopprydning i skolten og i livsregnskapet dukker både molteloven og forvaltningsansvaret opp.

Regissør er Ivar Tindberg og med på laget har Marianne Meløy sin faste kompanjong, pianist og komponist Trygve Brøske. Spellemannsprisvinneren har akkompagnert en rekke klassiske, så vel som pop-artister, spilt folkemusikk og har en utstrakt virksomhet som pianist innen teater- og kabaretsjangeren.

Suksessduoen Brøløy; Meløy og Brøske har lang fartstid sammen. De har skrevet en rekke forestillinger, musikaler og opera. - Det er sjelden å oppleve en så skarp og kunnskapsrik penn, sier kunstnerisk leder Isa Katharina Gericke og fortsetter, Marianne Meløy er et fyrverkeri på scenen. Hun er en svært dyktig, morsom og tilstedeværende kåsør og skuespiller som lager gode, kloke og rasende morsomme tekster. Mange kjenner henne som fast kåsør hos Norgesglasset på NRK P1.

Klikk for mer informasjon om festspillpuben og billetter

 

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px