Kunstnerisk råd
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Kunstneriskrad

Glogerfestspillene 2017 var det første festspillet der programmet er satt sammen av vårt det nyopprettede kunstneriske rådet. Sammen utgjør de en faglig og kunstnerisk bredde og gir med det festspillene en ny dimensjon i sitt kunstneriske uttrykk.

Isa Katharina Gericke er kunstnerisk leder for Glogerfestspillene. Siden festspillenes begynnelse i 2001 har hun delt den kunstneriske ledelsen med Sveinung Bjelland (frem til 20017) og Olof Bohman (2007-2016). Olof gjennomførte sitt siste Glogerfestspill i fjor og i det kunstneriske arbeidet med festspillene har Isa fått med seg et kunstnerisk råd bestående av musikere og sentrale ressurser innen nordisk musikkliv.

 

Medlemmer i Glogerfestspillenes kunstneriske råd er:

Komponist og sanger Frank Havrøy
Pianist, solist og kammermusiker Gunilla Süssmann 
Musiker og plateprodusent Jørn Pedersen 
Solobratsjist i Filharmonien Henninge Båtnes Landaas

Glogerfestspillene har ambisjoner om å levere høy kvalitet til et bredt publikum. Festspillene har hele veien utviklet seg i den retningen og med vårt nye kunstneriske råd tar vi nye steg, sier styreleder Håvard Fossbakken.

Rådet er bestående av utøvere på et internasjonalt høyt nivå. Vi er derfor heldige som får oppleve noen av dem på scenen under festspillene. -Vi er veldig stolte av programmet og takknemlige for all den innsats og kunnskap vårt kunstneriske råd har lagt inn i arbeidet med å få dette på plass, avslutter Fossbakken.

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px