Steinar Haugerud - Kontrabass
Hjem

Pubbanner

Illustrasjon banner GFS2019

Stjernenattbanner

Steinar HaugerudSteinar spesialiserte seg tidlig innen tangomusikken, og har flere opphold i Buenos Aires bak seg både som tangoutøver og student. Sammen med gruppen Tango for 3 har han vært solist med bl.a. Oslofilharmonien, BBC Symphony Orchestra, Deutsche Kammerfilharmonie, Junge Philharmonie Salzburg og Dresden Philharmonische Orchester.

I tillegg har gruppen gjennom flere år produsert en rekke konserter og innspillinger, samt medvirket ved festivaler i Norden, Tyskland, Nederland, Belgia, Sveits, Italia, Spania, Frankrike og Argentina.

Steinar er utdannet Norges Musikkhøgskole, og har siden sin eksamen der spilt med alle de profesjonelle symfoniorkestrene i Norge og dessuten i Det Norske Kammerorkester, Den Norske Opera, Bodø Sinfonietta, Tromsø Kammerorkeseter, NOSO og Oslo Camerata. I tillegg har han også spilt med en rekke kammerensembler både i Norge, Sverige og Danmark.

Han har i en periode vært tilknyttet musikkonservatoriet i Trondheim som veileder i fordypningsemnet "Utøvende tango" på masternivå.

Share

Gloger festspillene

94x132 gloger23.-27. januar 2019

Kongsberg kirke og Glogerorgelet står i sentrum når stjerneartister møtes med energi og musikkglede.

Billetter vil bli lagt ut på www.ticketco.no 

Se videoklipp og bilder:

youtube logo   Instagram logo  snapchat 40px